Protecția datelor cu caracter personal

  • Societatea Winex Impex SRL este inregistrata in registrul de evidenta general al prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.9028/28.04.2014. Cumpărătorul convine, prin prezentul, ca Operatorul să prelucreze datele cu caracter personal care îi aparțin, inclusiv numele, prenumele, adresa, numărul de înregistrare comercială, numărul de înregistrare fiscală, adresa de e-mail, sexul, contul bancar și numărul de telefon, și îi garantează Operatorului consimțământul său asupra colectării și prelucrării de date cu caracter personal.
  • Prelucrarea de date cu caracter personal este reglementată de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările și completările ulterioare.
  • Cumpărătorul convine asupra prelucrării de către Vânzător a datelor sale cu caracter personal în vederea exercitării drepturilor și îndeplinirii obligațiilor care derivă din Contractul de vânzare-cumpărare și în vederea administrării programului de membru și contului de client al Cumpărătorului. Cu excepția situațiilor în care Cumpărătorul alege o altă opțiune, prin prezentul, Cumpărătorul convine, de asemenea, și asupra prelucrării de către Vânzător a datelor sale personale în scopul transmiterii de informații și comunicări comerciale către Cumpărător. Cumpărătorul acordă acest consimțământ în mod voluntar și îl poate revoca în orice moment, în mod gratuit, prin intermediul linkului prevăzut la sfârșitul fiecărei comunicări comerciale. Acordul asupra prelucrării datelor personale în măsura prevăzută de prezentul Articol nu este o condiție prealabilă încheierii Contractului de vânzare-cumpărare.
  • Cumpărătorul ia la cunoștință și este de acord cu obligația de a pune la dispoziție date personale adevărate și corecte (la înregistrare, în contul de client sau în Comandă) și obligația de a informa Vânzătorul imediat cu privire la orice modificare survenită asupra datelor cu caracter personal furnizate.
  • Vânzătorul poate încredința unor terți prelucrarea datelor cu caracter personal ale Cumpărătorului, care vor deveni astfel operatori de date cu caracter personal.
  •  Prelucrarea de date cu caracter personal va continua pe o perioadă de timp nelimitată, fie prin mijloace electronice, fie prin intermediul unui proces complet automatizat sau prin documente imprimate, sau printr-un proces non-automat.
  • Cumpărătorul declară că datele cu caracter personal puse la dispoziție sunt corecte și că Cumpărătorul a fost instruit cu privire la faptul că furnizarea de date cu caracter personal este voluntară.
  • În cazul în care Cumpărătorul observă că Vânzătorul sau orice altă persoană prelucrează datele cu caracter personal cu încălcarea vieții personale și private a Cumpărătorului și a legislației privind protecția datelor cu caracter personal, adică, în special, dacă datele cu caracter personal sunt incorecte din punct de vederea al scopului prelucrării acestora, Cumpărătorul este îndreptățit să:
    • Solicite o explicație din partea Vânzătorul sau operatorului,
    • Solicite ca Vânzătorul sau operatorul să remedieze situația.
  • Vânzătorul este obligat ca la solicitarea Cumpărătorului să pună la dispoziția Cumpărătorului informații privind prelucrarea datelor acestuia cu caracter personal. Vânzătorul este îndreptățit la rambursarea cheltuielilor justificate suportate în acest sens, care nu pot depăși cheltuielile efective necesare furnizării informațiilor respective.
  • Cumpărătorul convine să primească informații privind Bunurile, serviciile și activitatea Vânzătorului și comunicări de natură comercială din partea Vânzătorului, pe adresa de e-mail a Cumpărătorului.
  • Cumpărătorul convine să salveze cookies pe computerul personal. Niciunul dintre cookie-urile utilizate de website-ul Magazinului Online nu colectează sau nu reține datele cu caracter personal ale Cumpărătorului, așadar nu duc la identificarea nici unei persoane individuale. Cumpărătorul poate șterge sau dezactiva anumite cookies, manual, cu ajutorul setărilor computerului personal. Cookies-urile individuale pot fi, de asemenea, dezactivate sau acceptate pentru anumite website-uri.

 

www.urmaboutique.ro  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre www.urmaboutique.ro  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre www.urmaboutique.ro  nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa shop@urmaboutique.ro.

www.urmaboutique.ro  se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Informatiile furnizate catre www.urmaboutique.ro  sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului www.urmaboutique.ro, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. www.urmaboutique.ro  nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

www.urmaboutique.ro  certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. dreptul de a cere www.urmaboutique.ro sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
2. dreptul de a cere www.urmaboutique.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3. dreptul de a cere v sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
4. dreptul de a cere www.urmaboutique.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa shop@urmaboutique.ro. www.urmaboutique.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

www.urmaboutique.ro  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. www.urmaboutique.ro nu poate fi facuta raspunzatore  in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.urmaboutique.ro in scopul precizat in prezentul document.

Pentru livrarea coletelor, curierul va avea la dispoziție adresa și telefonul trecut de dumneavoastră la informațiile de livrare

 

Feedback şi reclamaţii

Așteptăm întrebările şi comentariile dumneavoastră referitoare la aspectele de confidenţialitate, funcţionalitate sau design ale site-ului www.urmaboutique.ro, dar şi referitoare la produsele şi serviciile oferite. În cazul în care aveţi asemenea comentarii sau în cazul în care doriţi să formulaţi o reclamaţie referitoare la modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale, sau la calitatea servicilor, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la adresa: shop@urmaboutique.ro

În cazul în care aveţi nelămuriri sau întrebări, vă stăm la dispoziţie la:

tel: 0728 303 132

 

Updating…
  • Niciun produs în coș.